Geef je favoriete horeca-uitbater een duwtje

Horeca-uitbaters. We willen ze geen helden noemen. Toch hebben ze de laatste maanden hun verdomde best gedaan om het veilig voor je te maken. De horeca sluit nu voor de tweede keer. Om mensenlevens te redden. Een harde dobber voor de plekken waar we het leven zo graag vieren.

De perfect getapte pinten van Linda. De meesterlijke calzone van Daniele. Wat jouw reden ook is: je keert er voor terug naar je favoriete café of restaurant. En dat moet zo blijven. Doe daarom een Smaakvol Gebaar voor je favoriete horeca-uitbater: betaal je menu of drank nu al voor volgende keer. Voor jezelf of voor iemand anders.

Zo werkt het

Je koopt een cadeaubon van 20, 50 of 100 euro bij een café, bar of restaurant in de buurt. Die koop je voor jezelf of doe je cadeau aan iemand anders, met de bijhorende gepersonaliseerde boodschap.

Het geld krijgt de uitbater meteen op z’n rekening. Om de cadeaubon in te ruilen geef je die gewoon af aan de handelaar.

Waarom een cadeaubon kopen?

Omdat de horeca jouw steun verdient. Omdat je favoriete uitbater zo minder zorgen op zijn bord krijgt. Of gewoon als kleine dankjewel voor al die jaren trouwe dienst. Vind jouw favoriete horecazaak bij de deelnemende cafés, bars en restaurants. Of steun een andere ondernemer die je waardeert.

Steun jouw favoriete horeca-uitbater.

Een initiatief van de Kortrijkse start-up Swave en Unigift, Vlaams marktleider op vlak van cadeaubonnen.

Koop een Smaakvol Gebaar